10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Localurile din alte două comune din județ au INTERZIS la primirea clienților în interior! Ilva Mică a primit azi undă verde!

Comitetul pentru Situații de Urgență a anunțat ieri că în Rebra și Ilva Mică, localurile nu se pot deschide și la interior. Azi, Ilva Mică a ieșit de sub interdicție, dar au intrat alte două comune. CE spun primarii acestora:

Începând de azi, localurile își pot primi clienții și în interior. Asta dacă incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mică de 1,5/1000 locuitori.

Ieri, Comitetul pentru Situații de Urgență a comunicat faptul că la noi în județ, localurile din Rebra și Ilva MIcă nu vor putea să-și primească în interior clienții.

Ilva Mică nu avea oricum niciun local, iar la Rebra, o singură cafenea a fost afectată de această măsură.

La Rebra și Ilva Mică e INTERZISĂ deschiderea localurilor. Cum îi afectează pe locuitori măsura Guvernului

Azi, Comitetul pentru Situații de Urgență a comunicat faptul că Ilva Mică iese de sub această interdicție.

Alte două comune au intrat însă sub incidența acestei interdicții: Budești și Lunca Ilvei.

Sunt două localuri care vor continua să servească doar pe terasă. Le-am comunicat că nu vor mai putea primi clienți la interior. În ce privește numărul de cazuri confirmate, avem o femeie care a fost depistată pozitiv aseară și familia acesteia e în izolare. Și mai avem două persoane care au fost la spital și acum sunt plasate în izolare acasă” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Budești, Vasile Codrea.

”Noi avem cinci cazuri confirmate, în comună. Sunt și persoane mai în vârstă, care mai au și alte afecțiuni. În ce privește interzicerea, un singur local va fi afectat de măsura aceasta” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...