13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Lorant Sas (USR-Plus): O mare onoare, dar și o imensă responsabilitate pentru mine

Lorant Sas (USR-Plus):  În urma repartizării de către Biroul Electoral Central, unul dintre mandatele de deputat al județului Bistrița-Năsăud mi-a fost încredințat în calitate de reprezentant al USR-PLUS.

Este o mare onoare, dar, în același timp, o imensă responsabilitate pentru mine și pentru colegii din echipa mea. În primul rând, le mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat la urne și, în special, celor care ne-au votat. Mulțumesc, de asemenea, doamnei profesor Cristina Iurișniți pentru realizarile din mandatul de parlamentar al domniei sale. În calitate de continuator al muncii depuse de către doamna deputat, în perioada 2016-2020, îmi asum menținerea ștachetei calitative cel puțin la același nivel. 

Locuitorilor județului Bistrița-Năsăud le transmit un mesaj de deschidere, transparență și apropiere de solicitările lor, de rezolvare a nevoilor acestora. Birourile parlamentare USRPLUS vor fi deschise oricand pentru ei.

Participarea la guvernarea României înseamnă, pentru mine și colegii mei, o Revoluție a Bunei Guvernări. Vom livra măsuri pentru ridicarea nivelului de trai al cetățenilor. Îmi asum acest angajament!

La final de an, vă doresc tuturor să aveți parte de Sărbători Fericite! La mulți ani cu sănătate!

Lorant Sas

deputat USR-PLUS Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.