-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

S-a urcat într-un copac și i-a fost frică să coboare. SVSU a rezolvat problema

O pisică a dat bătăi de cap voluntarilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a municipiului Bistrița. Felina s-a urcat într-un copac și de frică n-a mai coborât. Voluntarii i-au dat „curaj” și a sărit din copac chiar în momentul în care au ajuns la ea.

Incidentul a avut loc într-un copac din apropierea Oficiului de Cadastru, în centrul vechi al municipiului. Pisica s-a urcat într-un copac, la metri buni înălțime și acolo a rămas.

Mieunăturile i-au fost auzite de cineva, care a sunat la 112. La fața locului au intervenit voluntarii de la SVSU Bistrița, cu o scară. Când au reușit să ajungă la pisică, aceasta și-a făcut curaj sau poate s-a speriat mai tare de salvatorii săi și a sărit singură din copac.

Voluntarii au reușit să o prindă, de data aceasta la sol și au evaluat-o pentru a se asigura că nu s-a rănit în saltul său.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.