17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

„Lucrările de control” date în spital nu s-au lăsat încă cu sancțiuni! Șeful SJU spune că a primit amenințări anonime

„Lucrările de control” date de managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița au băgat în sperieți asistentele, infirmierele și chiar personalul responsabil de curățenie. Managerul Spitalului, Gabriel Lazany spune că a primit chiar și mesaje de amenințare, în ciuda faptului că nimeni n-a fost sancționat în urma lucrărilor de control.

În urmă cu o lună, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany dezvăluia la Bistrițeanul Live că dă „lucrări de control” întreg personalului din unitatea medicală. Scopul era de verificare a cunoștințelor, de cunoaștere a protocoalelor și a noilor aparaturi cu care trebuie să lucreze.

„Testele acestea le dau, nu ca să dau niște note. Scopul lor e altul: să le vedem cunoștințele. Șefilor secțiilor de unde sunt angajații le sunt comunicate rezultatele”, a precizat Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live, la Medicină pe Limba ta.

Astfel, primesc teste infirmierele, asistentele, brancardierii și chiar personalul responsabil de curățenie. Testele par să fi băgat în sperieți angajații, care profită de orice clipă liberă pentru a repeta protocoalele ce trebuie urmate zilnic la locul de muncă.

„Nu am sancționat pentru rezultatele testelor pe nimeni, încă. Întodeauna sunt revoltați cei care nu știu”, a mai spus Gabriel Lazany, care a mărturisit că a primit și amenințări anonime, în acest sens.

Până în acest moment au fost testați câte 8 angajați, în 7-8 tranșe, ceea ce înseamnă peste 55 de angajați.

Emisiunea la care a fost invitat Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

Un proiect Bistrițeanul.ro susținut de MedTotal – Policlinica Ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta.

MEDTOTAL – Bistrița, Str 1 Decembrie, Nr 30

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Din păcate, sunt asistente și infirmiere care nu se mai ocupă de pacienți, stau și învață! Este jalnic ce se petrece în spital, dl. director, am stat la UPU de la ora 21 și la ora 4 a venit medicul să vadă persoana. A operat o la 4.30 și după 5 zile a decedat pentru că a luat Clostridium. Se vorbește cu aparținători foarte urât char se strigă la ei. Știți acest aspect? Nu toate asistentele sunt supărate pe viață, mai sunt și persoane empatice. De bolnav, după ce a venit din terapie la salon, nu s a ocupat nimeni, nu a primit apă, atenție etc. Aceste aspecte le am trăit ca și aparținător. Trebuie să cunoașteți realitatea, poate că nu știți.

  2. Nu stiu ce se lauda Lazany ca a facut, dar in Spitalul judetean este in continuare un mare haos, o bataie de joc pentru cei ce sunt internati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...