21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Se redeschide bazinul didactic de înot din Beclean

Bazinul didactic de înot de la Beclean, primul din Bistrița-Năsăud, se redeschide după doi ani de pandemie.

În tot acest timp, bazinului i s-au făcut lucrările de întreținere, însă nimeni nu a putut beneficia de utilitatea sa, Becleanul având incidența mereu ridicată și măsuri restrictive împotriva COVID-19.

„O veste bună! De mâine (de la ora 15:00) se redeschide bazinul didactic de înot în orașul nostru”, anunța ieri, în a doua zi de Paști, primarul Nicolae Moldovan.

Compania Națională de Investiții a alocat aproape 4 milioane de lei pentru realizarea acestui obiectiv, respectiv 3,7 milioane lei. Primăria din Beclean a cedat, în anul 2008, 3000 de metri pătrați pentru construcție.

Este primul bazin de înot didactic din județul Bistrița-Năsăud, având o lungime de 25 de metri, o lățime de 12,5 metri şi până la 1,80 metri adâncime.

Bazinul a fost folosit de la inaugurarea sa, din 2015, gratuit de elevi și profesori. Ceilalți locuitori ai Becleanului au plătit o taxă pentru a putea beneficia de serviciile bazinului de înot, banii fiind folosiți pentru întreținere.

Tariful pentru intrarea publicului era de 10 lei pentru o oră și jumătate, fiind posibilă în mai multe intervale orare.

Iată programul de până acum al bazinului:

De Luni până Vineri în intervalul 8.00 – 13.00 – gratuit pentru activităţi didactice desfăşurate de către unităţile de învăţământ.

De Luni pâna Vineri în intervalul 13.00 – 15.00 – gratuit pentru activităţi desfăşurate de către Clubul Copiilor Beclean.

  • Program de acces pentru public: De Luni până Vineri de la ora 15:00 la ora 21:00, 2 ore -10 lei, în 3 intervale orare:
  • 15:00 – 17:00
  • 17:00 – 19:00
  • 19:00 – 21:00

Sâmbătă şi Duminică de la ora 13:00 la oră 21:00, 2 ore -10 lei, în 4 intervale orare:

  • 13:00 – 15:00
  • 15:00 – 17:00
  • 17:00 – 19:00
  • 19:00 – 21:00

Abonament lunar – 150 lei

Apa din bazin are o temperatură de 28,5 grade Celsius, iar temperatura din incintă este de 31 de grade Celsius, conform site-ului Primăriei din Beclean.

„Aici aveţi la dispoziţie un bazin cu cinci culoare, foarte modern, acoperit, perfect pentru iniţiere în înot, sport de performanţă, recreere sau petrecerea timpului liber într-un mod plăcut şi sănătatos pentru copii, adulţi şi persoane în vârstă.

Bazinul de înot este climatizat cu aparatură de ultimă generaţie complet automatizată, iar sistemele de filtrare şi curăţare a apei vă oferă siguranţă deplină din punct de vedere al igienei. La noi găsiţi un bazin cu apă de o calitate optimă, cristalină, cu o temperatură ideală pentru înot.

Pentru menţinerea unei umidităţi potrivite a aerului în intervale optime, bazinul este dotat cu instalaţie de dezumidificare”, se arată pe www.primariabeclean.ro.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: