3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Lucrările la bazinul olimpic de pe Cocoș încep anul viitor. Când estimează primarul Turc că vom putea să ne bălăcim:

În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, primarul Ioan Turc a precizat că crede că lucrările la bazinul olimpic din Wonderland vor începe anul viitor, urmând să fie finalizate cam în doi ani.

Primarul Ioan Turc spune că lucrările la bazinul olimpic de pe Dealul Cocoș vor începe anul viitor. Acestea ar urma să fie finalizate în decurs de doi ani:

„Din punctul meu de vedere, lucrările vor începe anul viitor. Anul acesta facem studiu de fezabilitate, anul viitor proiectul tehnic cu execuție lucrări. Undeva la orizontul a doi ani de zile, lucrarea poate fi finalizată. Va fi un proiect personalizat, adaptat la zona și la municipiul Bistrița”, a precizat Ioan Turc, în ședința de CL de ieri.

Centrul olimpic de natație de la Bistrița va costa 170 de milioane de lei și va fi finanțat prin Compania Națională de Investiții. Acesta va cuprinde un bazin de dimensiuni olimpice, bazin de antrenament, sală de SPA, sală de conferințe.

Centrul de natație vine să înlocuiască un aquaparc, pregătit de vechea administrație. Culmea, lucrările la aquaparc începuseră deja, însă au fost sistate.

„Pentru a nu se pierde banii care s-au investit până acum, pentru că acolo s-a săpat și s-a consolidat terenul pe o anumită zonă, tot perimetrul pe care s-a lucrat va fi prins în investiția pe care vrem să o demarăm”, a mai spus Ioan Turc.

Foto: digi24.ro

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...