25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Lucrările la Centrul de Permanență din Subcetate, pe final!

Centrul de Permanență din Subcetate s-a închis odată cu încperea anului 2024 pentru renovare. Lucrările sunt pe final, astfel că bistrițenii ar putea apela din nou la serviciile acestuia din luna martie.

Centrul de Permanență din Subcetate a luat ființă în primăvara anului 2019 tocmai pentru a ”ajunge mai repede la pacient”. Mai mulți medici de familie oferă consultații, prin rotație, zilnic între orele 15.00 – 08.00, iar în weekenduri și zilele de sărbătoare – 24 din 24.

Acesta a devenit o alternativă la UPU SMURD Bitrița, pacienții cu forme ușoare putând obține consultații mult mai rapide aici.

Totuși, începutul de an 2024 a pus lacătul pe Centrul de Permanență. Acesta a fost închis pentru renovare, culmea, în plin sezon de viroze.

În plin sezon de viroze, Centrul de Permanență din Bistrița este închis pentru renovare

Astfel, pacienții care erau în stare mai gravă și ajungeau la Centru s-au văzut nevoiți să ceară ajutorul farmaciștilor din zonă sau să cheme ei singuri un echipaj medical pentru transport la UPU Bistrița.

Conform reprezentanților Centrului de Permanență, lucrările sunt spre final. Astfel, bistrițenii vor putea apela din nou la serviciile medicale din zona Subcetate din luna martie.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...