20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Mai sunt două ore până la închiderea urnelor! Nici 30 la sută din bistrițeni nu au votat

Ziua Alegerilor Parlamentare se apropie de final. Mai sunt două ore până se închid urnele. Prezența la vot, la nivel național, e aproape de 30 la sută. Județul nostru e la diferență mică de media națională, dar încă nu a depășit-o. Încă un bărbat a fost sancționat când a vrut să voteze:

Mai sunt doar două ore până când urnele se vor închide.

Cu toate acestea, la 12 ore de la deschiderea secțiilor de votare, prezența e de doar 29,90 la sută.

În Bistrița Năsăud s-au prezentat la urne DOAR 29,53 la sută din votanți. Asta înseamnă 77.226 de bistrițeni care și-au exprimat opțiunea pentru Senat și Camera Deputaților, din cei peste 260.000 de cetățeni cu drept de vot.

Conform statisticilor, situația votanților în județul nostru e următoarea:

A mai fost semnalat un incident. E vorba de un bistrițean care a vrut să voteze și nu a putut. Mai mult, a fost sancționat contravențional.

A mai fost semnalat un incident la o secție de votare din Tureac, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că nu i se permite să voteze. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului acesta a fost identificat ca fiind în vârstă de 63 de ani, din Tureac și s-a stabilit faptul că avea interzisă exercitarea drepturilor electorale, măsura fiind dispusă de către instanță. A fost sancționat conform OUG 34/2008, cu avertisment scris, pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție” transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.