9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Mâine se decide soarta elevului ce și-a amenințat un coleg cu cuțitul

Acum două săptămâni, un incident mai puțin obișnuit a avut loc la un liceu din municipiu. Un elev a vrut să-și încheie „socotelile” cu un coleg, cu ajutorul unui cuțit. Mâine se va decide soarta agresorului.

Jandarmii au fost chemați de urgență la un liceu din municipiu, acum două săptămâni. Doi elevi, dintre care unul major și unul minor, erau pe punctul să-și încheie o dispută, folosind un cuțit.

ȘOCANT: Doi elevi de liceu despărțiți de jandarmi, după ce unul dintre ei a scos un cuțit lung de 18 cm

Agresorul nu era un elev problematic, și culmea, avea media 10 la purtare, ceea ce a șocat corpul didactic al Liceului Tehnologic Grigore Moisil.

Tânărul cu cuțitul, elev de nota 10 la purtare! UNDE a avut loc incidentul:

Cazul a ajuns în atenția poliției, care face cercetări.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Elevul – agresor a continuat să participe la cursuri, și după incident. Astăzi a avut loc o ședință a profesorilor de la clasa unde acesta studiază, iar mâine i se va decide soarta.

„Astăzi am avut o întâlnire cu corpul de profesori de la clasă și am propus exmatricularea elevului. Mâine, propunerea aceasta va fi adusă în fața consiliului profesoral, care va decide exact ce se întâmplă”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, directoarea Liceului Grigore Moisil, Georgeta Borș.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...