25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Mâine se decide soarta elevului ce și-a amenințat un coleg cu cuțitul

Acum două săptămâni, un incident mai puțin obișnuit a avut loc la un liceu din municipiu. Un elev a vrut să-și încheie „socotelile” cu un coleg, cu ajutorul unui cuțit. Mâine se va decide soarta agresorului.

Jandarmii au fost chemați de urgență la un liceu din municipiu, acum două săptămâni. Doi elevi, dintre care unul major și unul minor, erau pe punctul să-și încheie o dispută, folosind un cuțit.

ȘOCANT: Doi elevi de liceu despărțiți de jandarmi, după ce unul dintre ei a scos un cuțit lung de 18 cm

Agresorul nu era un elev problematic, și culmea, avea media 10 la purtare, ceea ce a șocat corpul didactic al Liceului Tehnologic Grigore Moisil.

Tânărul cu cuțitul, elev de nota 10 la purtare! UNDE a avut loc incidentul:

Cazul a ajuns în atenția poliției, care face cercetări.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Elevul – agresor a continuat să participe la cursuri, și după incident. Astăzi a avut loc o ședință a profesorilor de la clasa unde acesta studiază, iar mâine i se va decide soarta.

„Astăzi am avut o întâlnire cu corpul de profesori de la clasă și am propus exmatricularea elevului. Mâine, propunerea aceasta va fi adusă în fața consiliului profesoral, care va decide exact ce se întâmplă”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, directoarea Liceului Grigore Moisil, Georgeta Borș.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.