9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Tânărul cu cuțitul, elev de nota 10 la purtare! UNDE a avut loc incidentul:

Un incident nemaiîntâlnit a avut loc, ieri, la un liceu din Bistrița. Pentru a clarifica lucrurile în urma unui conflict, un elev și-a amenințat colegul cu un cuțit. Culmea, acesta are nota 10 la purtare și nu a mai făcut probleme până acum. Unde s-a întâmplat și ce riscă liceanul:

Jandarmii au intervenit ieri la un conflict ce se putea termina tragic. Doi elevi au vrut să pună capăt unui conflict folosind un cuțit.

E groaznic ceea ce s-a întâmplat! Mai ales că e o armă albă, agresorul e major, celălalt e minor. Se face o anchetă internă, pe procedura dată de Inspectoratul de Poliție, pe bullying, și vom avea mai multe răspunsuri atunci. Incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic Grigore Moisil”, a explicat inspectorul școlar general Camelia Tabără.

Conform conducerii unității școlare, elevul cu cuțitul a avut nota 10 la purtare pe semestrul trecut și nici nu a mai făcut probleme.

Niciunul dintre cei doi implicați nu este un elev problematic. De aceea am rămas și noi surprinși. Cel mare e elev în clasa a XI-a, iar celălalt e în clasa a IX-a. Eu una nu cred că elevul de 18 ani chiar intenționa să îl rănească. Îi pare rău de ceea ce a făcut. Chiar l-am întrebat ce notă a avut la purtare pe primul semestru. Și avea 10. Așa au decis ei să-și încheie conflictul”, a explicat Georgeta Borș, directorul liceului.

În urma anchetei care se va face și a informațiilor ce se vor aduna, se va vedea ce măsuri se vor impune. Asupra elevului ce a venit cu cuțitul la școală. În ce privește siguranța elevilor, nu se pot lua măsuri.

„După ce se va finaliza ancheta, vom vedea măsurile ce vor fi luate de consiliul clasei. Se poate ajunge chiar și la exmatriculare. În ce privește prevenirea unui astfel de incident pe viitor, nu avem cum să percheziționăm elevii. E un caz izolat și să sperăm că nu se va mai întâmpla”, a explicat Georgeta Borș.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...