31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Un bistrițean, pus după gratii pentru 30 de zile, de autoritățile dejene

Un bistrițean își va petrece următoarea lună în arestul poliției dejene. Acesta a fost pus acolo de către instanță, după ce a încălcat legea în municipiul Dej.

Totul a început la finele săptămânii trecute, când polițiștii dejeni desfășurau o acțiune de prevenire a accidentelor.

Aceștia au depistat în trafic un autoturism care rula pe strada Bistriței din Dej cu o viteză de 76 km/h.

Mașina a fost oprită, iar la volanul acesteia se afla un bărbat de 40 de ani, din localitatea Petru Rareș.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat. Apoi, magistrații au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, anunță gherleanul.ro.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.