0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

Managerul Spitalului Județean, Gabriel Lazany: „Suntem pe punctul de ieși din valul 4 al pandemiei”

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, unitatea medicală s-a „aerisit”, iar medicii au reînceput să facă și operații, amânate din cauza valului 4 al pandemiei de Covid. În acest moment mai sunt doar 34 de pacienți în Secția Covid.

În acest moment sunt de trei ori mai puțini pacienți în Secția Covid decât în plin val 4. Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany spune că lucrurile merg spre bine și că suntem pe punctul de a ieși din valul 4 al pandemiei.

„Mergem spre bine. Suntem pe punctul de a ieși din valul 4 al pandemiei. Aveam 34 de pacienți cu Covid internați, plus încă 13 pacienți în Terapie Intensivă. De mult n-am mai auzit de o cifră atât de mică”, a declarat Gabriel Lazany, aseară, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că spitalul și-a reluat programul normal de activitate și că se fac intervenții chirurgicale, care în plin val 4 erau amânate. Din păcate, însă, la spital se prezintă tot mai mulți pacienți cu probleme de sănătate post Covid.

Emisiunea la care a fost invitat managerul Spitalului Județean de  Urgență Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...