-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Marius Negrea: „Eu zic că Ioan Oltean e un investitor important din Bistrița”

Prezent la Bistrițeanul Live, dezvoltatorul Marius Negrea a precizat că fostul deputat Ioan Oltean este un investitor imobiliar importand din Bistrița. Acesta ar aștepta un certificat de urbanism pentru construcția unor spații comerciale.

Afaceristul Marius Negrea a vorbit la Bistrițeanul Live despre legătura sa cu fostul deputat Ioan Oltean, despre care spune că nu a intervenit niciodată pentru el și nici nu i-a finanțat proiectele.

Mai mult, dezvoltatorul Marius Negrea spune că fostul deputat Ioan Oltean ar fi unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din Bistrița.

„Da, este unul dintre acei investitori imobiliari importanți din Bistrița, la ora actuală. Atâta timp cât domnul Ioan Oltean a cerut un certificat de urbanism, am înțeles că pentru construcția unor spații comerciale, eu zic că e un investitor important”, a precizat Marius Negrea, la Bistrițeanul Live.

Cât despre oportunitatea de a investi în imobiliare, Marius Negrea spune că Ioan Oltean a intrat cam târziu în horă:

„S-a băgat am târziu în imobiliare. Vremurile bune, când se câștigau bani mai mulți și mai ușor au trecut. La vremurile care urmează să vină și la modificările care s-au adus codului fiscal, pot să vă spun că începând cu data de 1 ianuarie 2023 pe piața imobiliară rezidențială, va fi o frână totală”, a completat afaceristul Marius Negrea.

Emisiunea la care a fost invitat dezvoltatorul Marius Negrea o puteți urmări mai jos:

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Daca negrea spune ca oltean e unul dintre cei mai mari investitori din bn in imobiliare doar ptr ca si face magazine de vandut pufuleti atunci va imagjnati cat de bine au fost ascunse investitile facute fara sa aflam nimic din poze? …mergem mai departe si ne imaginam cate manastiri si cate gale a perindat daca a fost fotoshopat doar la una????
    Bravo lui. Un bugetar care a reusit in viata . Invidiat de multi…ASPIRANTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: