20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Marketing Mindset la Bistrița! Evenimentul care va revigora afacerea ta! AFLĂ de ce trebuie să participi:

Teoria, ca teoria, dar practica ne omoară, așa-i? Nu și la Marketing Mindset, unde mai multe workshopuri vin să îți dezvăluie secretele marketingului. Cu puțină inspirație și implicare în partea practică a evenimentului, veți putea chiar de a doua zi să puneți o nouă cărămidă activităților de marketing din compania voastră! VEZI programul evenimentului:

Alex Dona, un antreprenor de succes cu spirit de lup liber, vă prezintă Marketing Mindset – o serie de evenimente desfășurate la nivel național și dedicate planurilor de comunicare pentru antreprenori, dar și celor care lucrează cu, sau alături de ei.

Pe 17 aprilie, antreprenorul va fi prezent și la Bistrița, unde-și va prezenta celor interesați toate secretele din domeniul marketingului. Singurul eveniment de marketing aplicat exclusiv pe obiectivele antreprenorilor va fi organizat la Hotel Metropolis, strada Parcului, nr. 19, începând cu ora 16:00.

Agenda evenimentului este foarte diversificată și cuprinde următoarele:

1. Workshop cu 6 sesiuni de know-how și aplicații practice pe echipe, de la ora 16:00.

Workshop-uri:

  • Pași în poziționarea afacerii tale
  • Canale de promovare
  • Content is king
  • Cum construim o strategie de marketing?
  • Puterea CSR-ului
  • Practice makes better

Mai multe detalii despre fiecare sesiune a workshop-urilor găsiți AICI:

2. Wine – networking susținut de Vinarte Romania de la ora 20:30.

1-to-1 KNOW-HOW: Consultanță 1-to-1 aplicată pe marketing-ul business-ului tău și de care poți beneficia înainte de începerea sesiunilor de workshop.

CUM TE POȚI ÎNSCRIE LA MARKETING MINDSET?

1. Dai click AICI și alegi unul dintre pachetele de participare: participare full, wine-networking sau 1-to-1 know-how!

2. Completezi datele tale de contact și alegi modalitatea de plată (proformă pentru transfer bancar, plată cu cardul sau numerar la eveniment).

3. Alex Dona te așteaptă la eveniment cu 15 minute mai devreme pentru introduceri și prezentare!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.