-0.4 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Mărțișorul lui Dâncu pentru Alexandrescu: „Văduva neagră a PSD, devoratoare de președinți”

S-a iscat un „scandal” online între fostul vicepremier Vasile Dâncu și Anca Alexandrescu, responsabilă de comunicarea PSD în timpul lui Dragnea. Bistrițeanul a încercat să-i deturneze atenția către pericolul care o paște, fiind fosta consilieră a lui Pintea. Asta, după ce a „complimentat-o” ca fiind „văduva neagră a PSD, devoratoarea de președinți”.

Fosta responsabilă cu comunicarea PSD, pe vremea lui Dragnea, Anca Alexandrescu, a adus acuze la adresa fostului vicepremier, bistrițeanul Vasile Dâncu.

Mai exact, aceasta îl acuză că PSD a amânat congresul din cauza grupului de la Cluj, care dorește să-l impună în funcția de președinte al Consiliului Național.

Dâncu a ripostat, încercând în prima fază să-i deturneze atenția spre pericolul care o paște.

Ancuța, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătății, unde știm că ești consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Știm că înainte erai consiliera cu achiziții a doamnei Pintea și a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!”, a fost postarea, pe blog, a lui Vasile Dâncu.

Cum Alexandrescu a denumit această intenție a PSD de a-l numi pe Dâncu președinte ca fiind „blestemul PSD”, bistrițeanul a „complimentat-o” dur.

În aceste zile am aflat cât sunt de important în politică. Zice „văduva neagră” din PSD sau „devoratoarea de președinți”, cum îi mai spuneau cei din Kiseleff, că s-a blocat un Congres important pentru mine. Că ar fi un dezastru dacă particip la Congres, deși eu eram plecat în străinătate și nu aveam cum să fiu pe scenă, sau că ar fi un dezastru dacă aș fi Președinte al Consiliului Național, deși nici nu sunt membru de partid – plecat fiind, eu, de vreo 12 ani. Mă mir că nu a scris că ar trebui să fiu dat afară, deși sunt afară de multă vreme!”, a mai scris Dâncu pe blogul său.

Textul integral al postării bistrițeanului îl puteți citi AICI:

Un mărțișor pentru Văduva neagră a PSD

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: