9.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Mărțișorul lui Dâncu pentru Alexandrescu: „Văduva neagră a PSD, devoratoare de președinți”

S-a iscat un „scandal” online între fostul vicepremier Vasile Dâncu și Anca Alexandrescu, responsabilă de comunicarea PSD în timpul lui Dragnea. Bistrițeanul a încercat să-i deturneze atenția către pericolul care o paște, fiind fosta consilieră a lui Pintea. Asta, după ce a „complimentat-o” ca fiind „văduva neagră a PSD, devoratoarea de președinți”.

Fosta responsabilă cu comunicarea PSD, pe vremea lui Dragnea, Anca Alexandrescu, a adus acuze la adresa fostului vicepremier, bistrițeanul Vasile Dâncu.

Mai exact, aceasta îl acuză că PSD a amânat congresul din cauza grupului de la Cluj, care dorește să-l impună în funcția de președinte al Consiliului Național.

Dâncu a ripostat, încercând în prima fază să-i deturneze atenția spre pericolul care o paște.

Ancuța, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătății, unde știm că ești consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Știm că înainte erai consiliera cu achiziții a doamnei Pintea și a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!”, a fost postarea, pe blog, a lui Vasile Dâncu.

Cum Alexandrescu a denumit această intenție a PSD de a-l numi pe Dâncu președinte ca fiind „blestemul PSD”, bistrițeanul a „complimentat-o” dur.

În aceste zile am aflat cât sunt de important în politică. Zice „văduva neagră” din PSD sau „devoratoarea de președinți”, cum îi mai spuneau cei din Kiseleff, că s-a blocat un Congres important pentru mine. Că ar fi un dezastru dacă particip la Congres, deși eu eram plecat în străinătate și nu aveam cum să fiu pe scenă, sau că ar fi un dezastru dacă aș fi Președinte al Consiliului Național, deși nici nu sunt membru de partid – plecat fiind, eu, de vreo 12 ani. Mă mir că nu a scris că ar trebui să fiu dat afară, deși sunt afară de multă vreme!”, a mai scris Dâncu pe blogul său.

Textul integral al postării bistrițeanului îl puteți citi AICI:

Un mărțișor pentru Văduva neagră a PSD

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...