25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Mașina pentru transport sânge, în funcțiune! Voi donați sânge și bani, și împreună salvăm vieți!

A sosit, a fost omologată și inscripționată, iar acum e gata de drum! Visul Asociației Civitas de a avea o mașină pentru transport sânge a devenit realitate. Voi donați bani și sânge în continuare, iar împreună salvăm vieți!

Asociația Civitas prezenta la începutul acestui an un vis frumos: o mașină pentru transport sânge. Dar și pentru a merge în zonele unde sunt doritori să doneze și nu au posibilitate de a ajunge la Centrul de transfuzii.

Despre dorința lor, de unde le-a venit ideea, și provocarea lansată celor ce iubesc șofatul și totodată salvarea de vieți, puteți reciti aici:

Vor să cumpere o mașină pentru Centrul de Transfuzii! IMPLICĂ-TE! Mai au nevoie de ajutor!

Ești șofer bun? Vrei să salvezi vieți? ÎNSCRIE-TE aici:

 

Nu a trecut mult și visul lor a devenit realitate. Mașina a sosit, a fost omologată și inscripționată și e gata de drum!

 

Aș vrea să mulțumim tuturor celor ce se implică în acest proiect și fără de care nu s-ar putea face nimic. E un efort comun depus de președintele aosicației, Ionel Simionca, vicepreședintele Titus Banc și voluntarii Maximilian și Oana Drăguț, Dana și Arpad Fulop, Paul Mocian, Mihai Mariașiu, Aurel Țigăoan, Oviudiu Udrescu și Gabriel Dobre” transmit cei din cadrul Asociației Civitas.

Proiectul ”mașina de transport sânge” este în colaborare cu Centru de Transfuzii Bistrița, unde se și află în prezent.

Și voi puteți să vă alăturați echipei. Puteți intra pe pagina lor, donatorionline.ro și vedeți ce vi se potrivește.

De asemenea, NU UITAȚI că donarea de sânge salvează vieți! Și e sigur și sănătos să donați, chiar și în această perioadă.

Apel către donatori: „Lipsa de sânge ucide!”

 

Mai mult, și bani fac o diferență în acest context! Mașina încă nu e plătită integral, combustibilul costă, materialel costă, așa că orice bănuț, contează:

Asociatia Civitas Mundi – Banca Transilvania

IBAN : RO89BTRLRONCRT0499229701

Sau pe site-ul donatorionline.ro la secțiunea FII GENEROS!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: