12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO: Gest emoționant al celor de la Casa EMA

Un gest emoționant a venit din partea celor de la Casa EMA, în aceste zile de criză. Dar și câteva demonstrații pentru bistrițenii îndrăgostiți de mișcare. 

Casa EMA a donat ieri 250 de litri de hipoclorit, pentru a fi folosit la dezinfecție în Spitalul Judetean de Urgență Bistrița. 

Sperăm ca situația să se amelioreze curând. Mulțumim tuturor cadrelor medicale pentru tot ce fac pentru noi în perioada asta dificilă! Sănătate multă!”, au transmis angajații de la Casa EMA. 

Aceștia nu au uitat nici de bistrițenii îndrăgostiți de sport care le treceau pragul înainte de izbucnirea crizei generate de coronavirus. 

Antrenorii centrului spa apar în câteva filme postate pe pagina de facebook – oferind câteva sfaturi celor consemnați în interior, dar hotărâți să se păstreze în formă.

Mirela Riți ne demonstrează că sportul se poate face și în bucătărie:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCasaEMA%2Fvideos%2F823947854759336%2F&show_text=0&width=560″ /]

Facem mișcare oriunde, nu? Mihai ne arată cum putem folosi ce avem la îndemână!” 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCasaEMA%2Fvideos%2F250489672637264%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?