9.9 C
Bistrița
luni, mai 10, 2021

Medic de la Spitalul Penitenciar Dej, confirmat cu Covid-19, după ce ar fi intrat în contact cu un bolnav din Reteag

Un medic de la Spitalul Penitenciar Dej a fost confirmat cu COVID-19. Culmea, medicul nu s-a infectat la muncă, ci ar fi luat virusul din Reteag, acolo unde a intrat în contact cu o persoană bolnavă.

Medicul este internat în spital, în Cluj-Napoca și a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili cu cine a intrat acesta în contact. Sunt luați în calcul și deținuții, întrucât medicul profesează la Spitalul Penitenciar Dej.

„Este un medic confirmat pozitiv la o unitate medicală din Dej, care e acum internat în spital la Cluj-Napoca. Este în desfășurare o anchetă epidemiologică și, probabil, vom testa tot ce este acolo pentru siguranță. Medicul respectiv a intrat în contact doar cu doi deținuți, având mască de protecție și mănuși”, a declarat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, pentru Mediafax.

Este vorba despre o femeie, medic cardiolog la Spitalul Penitenciar Dej. Aceasta ar fi fost în zona Reteag, de unde, se pare, ar fi luat virusul. Localitatea Reteag este cea mai afectată din Bistrița-Năsăud, autoritățile județene din Bistrița-Năsăud și Cluj fiind cu ochii pe ce se întâmplă acolo.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...