25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Mergi în Italia? AFLĂ ce au decis autoritățile italiene cu privire la români

Autoritățile italiene impuneau carantinarea pentru 14 zile a românilor care intrau pe peninsulă. Ieri, s-a revenit asupra deciziei, dar din nefericire, condițiile sunt aceleași ca și cele impuse în 10 august.

Autoritățile italiene anunțau în 10 august că românii care doresc să meargă în peninsulă vor fi obligați să stea în carantină timp de 14 zile.

Ieri urma să se stabilească ridicarea sau continuarea măsurilor impuse inițial. Deoarece numărul cazurilor de COVID 19 în România nu scade, autoritățile Italiene au decis să nu riște.

”Persoanele care ajung în Italia din România și din Bulgaria trebuie să intre și de acum încolo în izolare la domiciliu, pentru 14 zile. Premierul Italiei, Giuseppe Conte a semnat un nou decret care a intrat în vigoare începând de ieri (luni – 07 septembrie), prin care sunt prelungite toate măsurile de restricţie adoptate în 10 august” scrie dej24.ro

Astfel, cei care-și planificau drumuri spre Italia trebuie să știe că în continuare e impusă carantinarea pe o perioadă de 14 zile.

Despre condițiile de călătorie în țările din Europa vă puteți informa accesând site-ul MAE.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...