8.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Mesaj emoționant pentru medicii din Spitalul Județean: „Mii de mulțumiri pentru că mi-ați redat mama și astăzi este acasă”

Într-o perioadă în care medicii din Spitalul Județean de Urgență sunt insultați și denigrați de cei care nu cred în existența virusului Covid, mai sunt și bistrițeni care le mulțumesc din suflet pentru eforturile depuse, care i-au ținut în viață pe cei dragi lor.

„Mă numesc O. T. și vreau să mulțumesc colectivului Spitalului Județean care în perioada 03-17.09.21 au tratat și s-au îngrijit de mama mea, pacienta V.A. Începând de la echipajul de pe Ambulanță, cu medicul Bobeanu Lucian, apoi contunuând în UPU, ATI, Pneumologie și apoi Neurologie”, așa își începe mesajul o bistrițeancă ce mărturisește că mama sa nu i-ar mai fi acum alături dacă medicii nu făceau aproape imposibilul s-o pună pe picioare.

Pacienta nu a avut Covid, problemele sale fiind de natură pulmonară, cardiace și neurologice. Redăm mai jos întreg mesajul transmis de O.T. medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

„Au fost două come din care mama mea s-a trezit. Prima dată pe ATI apoi pe secția Neurologie prin eforturile medicilor acestor secții și a echipelor acestora. Nu am cuvinte să mulțumesc acestor medici, atât de pe ATI, dar mai ales domnului doctor Roșu de la Pneumologie, doamnei doctor Gărduș de la Neurologie, tuturoror celorlalți medici care au tratat-o, de pe Cardiologie, Imagistică și alte secții. Vreau să mulțumesc și cadrelor medicale – asistente, și tuturor infirmierelor care în această perioadă s-au îngrijit de mama. Mii de mulțumiri pentru că mi-ați redat mama și astăzi este acasă. Multă sănătate tuturor!”

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...