0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

DIN SUFLET, pentru medicii Spitalului Județean Bistrița și minunile pe care le fac în fiecare zi pentru noi

Un concert cu totul special va avea loc joi, 30 septembrie, de la ora 13.00, în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Este dedicat tuturor cadrelor medicale pentru dăruirea, sacrificiul și efortul greu de descris în cuvinte de care au dat dovadă de mai bine de un an și jumătate…

Concertul este organizat de fundația New Hope Music și face parte dintr-un amplu proiect inițiat de violoncelistul și dirijorul Octavian Lup.

Are drept scop alinarea suferinței și oferirea unui strop de bucurie și liniște celor care luptă cu virusul care a făcut deja milioane de victime – atât bolnavi, cât și cadre medicale.

Întrucât de un an și jumătate personalul medical duce o luptă aprigă împotriva virusului COVID-19, Asociația New Hope Music dorește să mulțumească tuturor cadrelor medicale pentru dăruire, sacrificiu și efortul de nedescris de care au dat dovadă”, transmit organizatorii.

Invitați de onoare sunt Paula Seling, Cornelius Zirbo și Octavian Lup – care va dirija Orchestra New Hope.

Artiștii au pregătit un regal muzical prin care își vor manifesta aprecierile și prețuirea.

Din repertoriu fac parte lucrări celebre compuse de Bach, Mozart, Vivaldi, Piazzolla, Ceaikovski și Paula Seling.

Vă invităm alături de medici și pacienți să ne bucurăm împreună de un moment magic, într-o călătorie muzicală alături de Orchestra New Hope”, a transmis lector univ. dr. Octavian Lup, președintele Asociației New Hope.

Pentru a se organiza totul din timp – cei interesați să participe la concert sunt rugați să-și confirme prezența până miercuri, 29 septembrie ora 14.00, la adresa de e-mail [email protected] sau numărul de telefon 0757.335.675.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...