21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

DIN SUFLET, pentru medicii Spitalului Județean Bistrița și minunile pe care le fac în fiecare zi pentru noi

Un concert cu totul special va avea loc joi, 30 septembrie, de la ora 13.00, în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Este dedicat tuturor cadrelor medicale pentru dăruirea, sacrificiul și efortul greu de descris în cuvinte de care au dat dovadă de mai bine de un an și jumătate…

Concertul este organizat de fundația New Hope Music și face parte dintr-un amplu proiect inițiat de violoncelistul și dirijorul Octavian Lup.

Are drept scop alinarea suferinței și oferirea unui strop de bucurie și liniște celor care luptă cu virusul care a făcut deja milioane de victime – atât bolnavi, cât și cadre medicale.

Întrucât de un an și jumătate personalul medical duce o luptă aprigă împotriva virusului COVID-19, Asociația New Hope Music dorește să mulțumească tuturor cadrelor medicale pentru dăruire, sacrificiu și efortul de nedescris de care au dat dovadă”, transmit organizatorii.

Invitați de onoare sunt Paula Seling, Cornelius Zirbo și Octavian Lup – care va dirija Orchestra New Hope.

Artiștii au pregătit un regal muzical prin care își vor manifesta aprecierile și prețuirea.

Din repertoriu fac parte lucrări celebre compuse de Bach, Mozart, Vivaldi, Piazzolla, Ceaikovski și Paula Seling.

Vă invităm alături de medici și pacienți să ne bucurăm împreună de un moment magic, într-o călătorie muzicală alături de Orchestra New Hope”, a transmis lector univ. dr. Octavian Lup, președintele Asociației New Hope.

Pentru a se organiza totul din timp – cei interesați să participe la concert sunt rugați să-și confirme prezența până miercuri, 29 septembrie ora 14.00, la adresa de e-mail [email protected] sau numărul de telefon 0757.335.675.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: