10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Mihai Nagy participă la cea mai mare competiție de tenis de masă din Europa

Mihai Nagy, sportivul Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud participă la o competiție de nivel european pentru categoria Under 13, cea mai mare competiție de acest gen: Euro Mini Champs.

Sportivul Gloriei participă timp de trei zile, de vineri și până astăzi, 28 august, la cea mai mare competiție europeană de tenis de masă pentru copii sub 13 ani.

Competiția strânge la Strasbourg 120 de participanți din toată Europa.

Băiatul este coordonat de Mihaela Șteff, antrenor proaspăt premiat de Guvernul României pentru performanțele avute cu naționala României de tenis de masă de-a lungul competițiilor din ultima perioadă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!