10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

VIDEO: Afaceristul Marius Ionașcu, pilotul mort în accidentul de pe Lacul Colibița

Un accident aviatic a avut loc azi, pe Lacul Colibița. Avionul ușor, pilotat de afaceristul Marius Ionașcu s-a prăbușit în lac. Din nefericire, pilotul a murit.

Un zbor de agrement s-a finalizat tragic. Un avion ușor a decolat de la Aerodromul din Unirea cu două persoane la bord.

Pilotul Marius Ionașcu îl „plimba” pe un cetățean german deasupra frumuseților zonei noastre.

Avionul a fost văzut zburând deasupra apei lacului Colibița, la o distanță extrem de mică. La un moment dast însă, aparatul de zbor s-a prăbușit în apă, rupându-se în mai multe bucăți.

Politul a fost extras afară din aeronavă de turiștii din zonă, iar un paramedic aflat în timpul liber a și început manevrele de resuscitare. Din nefericire, după 100 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul acestuia a cedat complet.

Astfel, Marius Ionașcu a fost declarat decedat la locul accidentului.

Marius Ionașcu avea 65 de ani și deținea o firmă de aparate de aer condiționat.

Acesta era unul dintre cei mai experimentați piloți din județ. În 2016 obținuse și licența ULM, pentru pilotarea aparatelor de zbor ultra -ușoare. Aceste cursuri se predau piloților care deja au experiență în pilotarea aeronavelor.

Celălalt pasager, cetățeanul german de 45 de ani, a fost transportat la spital deoarece avea atacuri de panică. Acesta a ieșit singur din epavă.

Aeronava era proprietatea privată a omului de afaceri și era nou achiziționată. Se pare că soția afaceristului se afla, de asemenea, într-un aparat de zbor. Cei doi comunicau prin intermediul stației ând, la un moment dat, legătura s-a întrerupt.

Momentul impactului, aici:

Mai multe informații despre accident, aici:

FOTO/VIDEO: Avion ușor, prăbușit în Lacul Colibița. Pilotul a murit

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.