-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

MINUNE!!! Bărbatul strivit de presă, la locul de muncă, își revine!

Momente grele pentru o familie de bistrițeni, miercuri. Un bărbat a fost prins sub presa la care lucra. Medicii erau rezervați în privința prognosticului și oamenii nu-i mai dădeau nicio șansă. Totuși, starea lui se îmbunătățește de la o zi la alta. Vestea minunii a sosit azi:

Miercuri, în jurul amiezii, un bărbat a fost prins sub presa la care lucra. Incidentul a avut loc la o fabrică de prelucrare a lemnului din municipiu.

Bărbatul a fost prins sub șasiu, și nimeni nu-și explică cum a ajuns acolo.

Medicii de la Ambulanță l-au extras pe bărbat, l-au stabilizat și l-au transportat la spital. Aceștia erau rezervați în privința prognosticului și mulți nu-i dădeau șanse de viață. Mai multe puteți citi AICI.

Ieri, bărbatul se afla la Terapie Intensivă. Diagnosticul suna dur, iar bărbatul era în comă de gradul 3. Mai multe despre starea lui puteți citi AICI.

Astăzi, o veste bună a sosit de la spital. S-a întâmplat o minune!

Pacientul care a suferit accidentul de muncă este conștient și stabil. A fost mutat din Terapie Intensivă pe secția Chirurgie. Evoluția stării lui este favorabilă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului, Camelia Strungari.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: