9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

MINUNE!!! Bărbatul strivit de presă, la locul de muncă, își revine!

Momente grele pentru o familie de bistrițeni, miercuri. Un bărbat a fost prins sub presa la care lucra. Medicii erau rezervați în privința prognosticului și oamenii nu-i mai dădeau nicio șansă. Totuși, starea lui se îmbunătățește de la o zi la alta. Vestea minunii a sosit azi:

Miercuri, în jurul amiezii, un bărbat a fost prins sub presa la care lucra. Incidentul a avut loc la o fabrică de prelucrare a lemnului din municipiu.

Bărbatul a fost prins sub șasiu, și nimeni nu-și explică cum a ajuns acolo.

Medicii de la Ambulanță l-au extras pe bărbat, l-au stabilizat și l-au transportat la spital. Aceștia erau rezervați în privința prognosticului și mulți nu-i dădeau șanse de viață. Mai multe puteți citi AICI.

Ieri, bărbatul se afla la Terapie Intensivă. Diagnosticul suna dur, iar bărbatul era în comă de gradul 3. Mai multe despre starea lui puteți citi AICI.

Astăzi, o veste bună a sosit de la spital. S-a întâmplat o minune!

Pacientul care a suferit accidentul de muncă este conștient și stabil. A fost mutat din Terapie Intensivă pe secția Chirurgie. Evoluția stării lui este favorabilă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului, Camelia Strungari.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...