12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

MINUNE!!! Bărbatul strivit de presă, la locul de muncă, își revine!

Momente grele pentru o familie de bistrițeni, miercuri. Un bărbat a fost prins sub presa la care lucra. Medicii erau rezervați în privința prognosticului și oamenii nu-i mai dădeau nicio șansă. Totuși, starea lui se îmbunătățește de la o zi la alta. Vestea minunii a sosit azi:

Miercuri, în jurul amiezii, un bărbat a fost prins sub presa la care lucra. Incidentul a avut loc la o fabrică de prelucrare a lemnului din municipiu.

Bărbatul a fost prins sub șasiu, și nimeni nu-și explică cum a ajuns acolo.

Medicii de la Ambulanță l-au extras pe bărbat, l-au stabilizat și l-au transportat la spital. Aceștia erau rezervați în privința prognosticului și mulți nu-i dădeau șanse de viață. Mai multe puteți citi AICI.

Ieri, bărbatul se afla la Terapie Intensivă. Diagnosticul suna dur, iar bărbatul era în comă de gradul 3. Mai multe despre starea lui puteți citi AICI.

Astăzi, o veste bună a sosit de la spital. S-a întâmplat o minune!

Pacientul care a suferit accidentul de muncă este conștient și stabil. A fost mutat din Terapie Intensivă pe secția Chirurgie. Evoluția stării lui este favorabilă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului, Camelia Strungari.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!