13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Apele Române: Nu sunt detergenți în Colibița, probabil polen

Bistrițeanul.ro prezenta ieri câteva imagini cu spuma „mării de la munte”. Angajații Apelor Române au luat mostre și au analizat. Concluzia? Nu sunt detergenți! Probabil polen!

Câteva imagini surprindeau ieri, pe malul lacului Colibița spume, asemănătoare cu ale mării.

Este cunoscut faptul că proprietarii de cabane și locuințe de pe malul lacului revarsă dejecțiile și apele reziduale în lac, așa că întrebarea care se ridica era dacă nu cumva spumele sunt…de la detergenți.

Mai multe puteți citi AICI.

Angajații Apelor Române au văzut și ei spumele și au luat mostre ca să le analizeze.

Raportul, pe cât e de lung, pe atât e de simplă concluzia: Nu e detergent. E…polen sau agenți tensioactivi.

Raportul în întregime este următorul:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: