17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

MINUNE: Consilierii locali spun NU la ORICE ar propune ADI Deșeuri

În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi a avut loc o adevărată minune. Consilierii s-au unit și au decis să se opună oricărei propuneri din partea ADI Deșeuri. Așa că au mandatat pe unul dintre ei să reprezinte bistrițenii în consiliul Asociației și să voteze NU.

Consilierii locali bistrițeni s-au întrunit azi în ședință extreordinară. Pe ordinea de zi, patru puncte, prin care îl mandatau pe George Avram, managerul orașului, să reprezinte bistrițenii în consiliul ADI Deșeuri. Conform celor patru puncte, acesta ar fi trebuit să voteze PENTRU noua strategie de salubrizare a ADI Deșeuri, PENTRU noul regulament de salubrizare, PENTRU modificarea tarifelor și PENTRU planul tarifar și de investiții.

Materialele de ședință pot fi consultate AICI.

Ca o minune, consilierii s-au unit și au decis să se opună propunerilor ADI Deșeuri.

Atât Diana Morar și Sorin Hangan din PNL, cât și Gelu Muthi din ALDE și Constantin Rus din PSD și-au exprimat nemulțumirile privind ADI Deșeuri. Aceștia au propus ieșirea din Asociație a Bistriței, dar cu prudență și cu un plan de rezervă.

În ce privește proiectele de pe ordinea de zi, consilierul PNL Diana Morar a propus mandatarea lui George Avram să reprezinte Bistrița în Consiliul ADI Deșeuri, dar să voteze ÎMPOTRIVĂ.

Propunerea ei a fost votată de consilieri și astfel proiectele de pe ordinea de zi au trecut de votul consilierilor.

Secretarul municipiului, Floare Gaftone, a explicat consilierilor că dată fiind lipsa avizelor comisiilor privind cele patru puncte de pe ordinea de zi, ședința nu e în legalitate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.