14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

MINUNE: Consilierii locali spun NU la ORICE ar propune ADI Deșeuri

În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi a avut loc o adevărată minune. Consilierii s-au unit și au decis să se opună oricărei propuneri din partea ADI Deșeuri. Așa că au mandatat pe unul dintre ei să reprezinte bistrițenii în consiliul Asociației și să voteze NU.

Consilierii locali bistrițeni s-au întrunit azi în ședință extreordinară. Pe ordinea de zi, patru puncte, prin care îl mandatau pe George Avram, managerul orașului, să reprezinte bistrițenii în consiliul ADI Deșeuri. Conform celor patru puncte, acesta ar fi trebuit să voteze PENTRU noua strategie de salubrizare a ADI Deșeuri, PENTRU noul regulament de salubrizare, PENTRU modificarea tarifelor și PENTRU planul tarifar și de investiții.

Materialele de ședință pot fi consultate AICI.

Ca o minune, consilierii s-au unit și au decis să se opună propunerilor ADI Deșeuri.

Atât Diana Morar și Sorin Hangan din PNL, cât și Gelu Muthi din ALDE și Constantin Rus din PSD și-au exprimat nemulțumirile privind ADI Deșeuri. Aceștia au propus ieșirea din Asociație a Bistriței, dar cu prudență și cu un plan de rezervă.

În ce privește proiectele de pe ordinea de zi, consilierul PNL Diana Morar a propus mandatarea lui George Avram să reprezinte Bistrița în Consiliul ADI Deșeuri, dar să voteze ÎMPOTRIVĂ.

Propunerea ei a fost votată de consilieri și astfel proiectele de pe ordinea de zi au trecut de votul consilierilor.

Secretarul municipiului, Floare Gaftone, a explicat consilierilor că dată fiind lipsa avizelor comisiilor privind cele patru puncte de pe ordinea de zi, ședința nu e în legalitate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!