9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

MINUNEA de la Slătinița: Vor finaliza în TREI zile ce nu au terminat în luni de zile?!?!

Localnicii din Slătinița trebuiau să se bucure de un centru al localității frumos amenajat din aprilie 2020. Ar fi trebuit să poată face sport și pe noul teren. Doar că municipalitatea a schimbat data finalizării lucrărilor pentru 30 aprilie 2021. La trei zile distanță, e încă ȘANTIER! Va avea loc vreo minune?!?

În 2018, celor din Slătinița li s-a promis un centru al localității frumos amenajat și un teren de sport.

Timpul a trecut, așa că abia în ianuarie 2020 s-a amplasat pancarta de ÎNCEPERE a lucrărilor. Motivul? Nu s-ar fi prezentat nimeni la licitații, așa că doar la finele lui 2019 s-a semnat contractul.

Data de finalizare a lucrărilor trebuia să fie 30 aprilie 2020. Totuși, cu doar 8 zile înainte de această dată, singurul lucru diferit în centrul Slătiniței era un morman de moloz.

FOTO – MINUNE: Cei din Slătinița își văd visul cu ochii!

Administrația locală a explicat, în 29 aprilie 2020, că se prelungește termenul de finalizare al lucrărilor până în 30 aprilie 2021. Dar că există șanse să termine mai repede.

S-a schimbat: Visul celor din Slătinița devine realitate abia la anu’!

Suntem în 27 aprilie 2021, iar centrul Slătiniței este un adevărat șantier. Astfel, singura explicație e că va avea loc o MINUNE.

Cei trei angajați desemnați pentru lucrările din Slătinița – din care unul e șeful – vor finaliza în TREI ZILE ce nu au finalizat în luni de zile.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...