17.7 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Mobilizare de forțe, pentru ANIEȘ! Bistrițenii, invitați și ei la acțiunea de ecologizare

Dacă și tu vrei un județ curat, haide și dă o mână de ajutor!” O amplă acțiune de  Ecologizare are loc mâine, la Anieș. Evenimentul este organizat de Samus Land – Ținutul Someșului, al cărui președinte este Mihai Scridonesi și primarul Vasile Borș din Maieru. 

Lună și bec, în Anieș! Asta și-au propus voluntarii care i-au invitat și pe bistrițenii iubitori de natură să dea o mână de ajutor!

Sunteți așteptați, așadar, mâine, la ora 9:30 în fața hotelui Codrișor. La ora 10 se pleacă din Bistrita, iar în jurul orei 11.00 începe acțiunea de Ecologizare la Anieș cu o ședință tehnică.

Problema cu apele curate începe să se rezolve de sus, din munte, de la izvoare. Pentru că sunt probleme grave peste tot cu aruncatul ilegal deșeurilor în natură!”, își motivează voluntarii demersul.

Cei care vor dori să se alăture cauzei, vor avea la dispoziție transportul. Se recomandă aceleași haine de „scandal”, bocanci sau cizme, o sticla de apă și un sandwich – completează Vlad Grigoraș, de la Asociația „Oameni pentru oameni”. 

Saci și mănuși se oferă de către organizatori. Vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi! Sperăm ca încet, încet să curățăm judetul nostru!”, anunță organizatorii evenimentului. 

La rândul său, Mihai Scridonesi, președintele Asociației Samus Land – Ținutul Someșului ne-a transmis că sunt așteptați cât mai mulți voluntari din Bistrița. „Ne întâlnim la ora 11.00, în parcul din localitatea Anieș. Încercăm să mobilizăm cât mai mulți voluntari, pentru a transmite un mesaj cetățenilor. Trebuie să înceapă să fie mai atenți cu natura! În acțiunea de ecologizare de la Anieș se vor implica și Primăria Maieru, dar și cei de la Ocolul Silvic…”, a mai explicat Mihai Scridonesi.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Adica sa mearga bistritenii sa le adune cio.par.lanilor mocicosagurile … Ma nu l-i rusine , ca doara nu s-au dus bucurestenii ( de ex. ) sa le arunce toata mizeria acolo . Ar trebui data o Hotarare de CL si scosi cu fortza toti afara din case, indiferent cine sunt , ce lucreaza si unde si sambata si duminca sa fie dusi ( cu fortza daca trebuie ) la ecologizarea zonei pe care ei personal au imputi-to . Maaaa…. in orice caz, moci.cos si mize.rbail popor suntem , la modul general , nu doar hai de acolo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...