23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Monica Săsărman, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, la Tășnad, despre oportunitățile Programului Interreg Europe

Secretarul de stat Monica Săsărman a participat în week-end la conferința cu tema „Oportunitățile Programului Interreg Europe pentru dezvoltarea politicilor publice în asigurarea serviciilor publice oferite de stațiunile turistice”. Evenimentul s-a desfășurat în orașul stațiune Tășnad.

La lucrările conferinței au participat și membri ai grupului de lucru constituit la nivelul județului Bistrița-Năsăud. A fost vorba de colegi ai secretarului de stat din PSD Bistrița-Năsăud, dar și membri ai societății civile.
Schimbul de experiență cu reprezentanți ai administrației publice județene din Satu Mare și locale din orașul Tășnad a fost de bun augur – a transmis Monica Săsărman.
Aceasta s-a declarat încântată de reîntâlnirea colegilor din Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Satu Mare. La conferință au participat președintele PSD Satu Mare, 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐞𝐚 𝐆𝐨𝐯𝐨𝐫, ministrul secretar de stat al Departamentului românilor de pretutindeni, 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐜𝐢𝐮, prefectul județului Satu Mare, 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐑𝐨𝐜𝐚, directorul de cancelarie al prefectului, 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐈𝐚𝐧𝐜𝐮, vicepreședintele Consiliului Județean și președinte OFSD Satu Mare, 𝐋𝐞𝐧𝐮𝐭𝐚 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐚, vicepreședintele Consiliului Județean, 𝐎𝐥𝐢𝐯𝐢𝐮 𝐁𝐮𝐳𝐠𝐚𝐮, viceprimarul municipiului Satu Mare, 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐓𝐚𝐦𝐚𝐬𝐚𝐧 𝐈𝐥𝐢𝐞𝐬, secretarul TSD Satu Mare, 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐮 𝐓𝐚𝐦𝐚𝐬𝐚𝐧, președintele PSD Tășnad, 𝐋𝐚𝐯𝐢𝐧𝐢𝐚 𝐁𝐨𝐥𝐝𝐚𝐧, președinte OFSD, 𝐋𝐚𝐯𝐢𝐧𝐢𝐚 𝐓𝐚𝐭𝐚𝐫 și inspector școlar 𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐞𝐭𝐚 𝐅𝐨𝐥𝐝𝐞𝐬.
Ziua a doua ne-a oferit prilejul de a redescoperi Stațiunea Tășnad: o comunitate primitoare, care nu face rabat de la calitatea serviciilor pe care le oferă turiștilor, mereu cu zâmbetul pe buze și cu foarte mult bun simț.
Festivalul culinar organizat de Primăria Tășnad a demostrat pe deplin preocuparea comunității pentru bucate alese, tradiționale și extrem de gustoase.

Gastronomia locală este extraordinară și mă bucur că este intens promovată!

Tășnad e o stațiune care se dezvoltă pe zi ce trece tot mai mult, este plină de surprize, de la serviciile de masaj terapeutic de înaltă clasă ale maestrului Lukacs Iosif, la băi fierbinți cu apă termală mineralizată – sănătate curată! 
Perseverența primarului Adrian Farcău de a atrage proiecte de dezvoltare am remarcat-o încă de la începutul mandatului. Am convenit cu toții că atât cât ne stă în putință să susținem proiectele domnului primar și îl asigurăm de tot suportul nostru!”, a concluzionat Monica Săsărman.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.