12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Moș Crăciun a lăsat patru „daruri” speciale la spital

Patru familii de bistrițeni s-au bucurat în Ajun și ziua de Crăciun de câte un dar…mai special. Un voinic a venit pe lume în data de 24 decembrie, iar celelalte trei bucurii, în data de 25 decembrie.

Crăciunul e perioada în care oferim daruri celor dragi!

Dar niciun cadou nu îl poate întrece pe cel al unui fiu sau a unei fiice pe care o femeie îl dăruiește soțului sau familiei.

De acest Crăciun,  Moșul a adus patru daruri speciale în viețile a patru familii de bistrițeni.

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița s-a născut în seara de Ajun un băiețel.

Iar Ziua Crăciunului a devenit mai frumoasă pentru alte trei familii. În 25 decembrie 2020, au venit pe lume alți doi băieței și o fetiță.

Bistriteanul.ro felicită familiile și le urează micuților viață lungă și împlinită!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: