16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Moș Crăciun a lăsat patru „daruri” speciale la spital

Patru familii de bistrițeni s-au bucurat în Ajun și ziua de Crăciun de câte un dar…mai special. Un voinic a venit pe lume în data de 24 decembrie, iar celelalte trei bucurii, în data de 25 decembrie.

Crăciunul e perioada în care oferim daruri celor dragi!

Dar niciun cadou nu îl poate întrece pe cel al unui fiu sau a unei fiice pe care o femeie îl dăruiește soțului sau familiei.

De acest Crăciun,  Moșul a adus patru daruri speciale în viețile a patru familii de bistrițeni.

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița s-a născut în seara de Ajun un băiețel.

Iar Ziua Crăciunului a devenit mai frumoasă pentru alte trei familii. În 25 decembrie 2020, au venit pe lume alți doi băieței și o fetiță.

Bistriteanul.ro felicită familiile și le urează micuților viață lungă și împlinită!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.