1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

VIDEO: Motocicliștii bistrițeni strâng bani pentru Andrea Ursachi, artista de nici 19 ani, care suferă de cancer

E colegă de clasă cu un motociclist de-al nostru! Și am zis că trebuie să ajutăm!”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Nicodim Bîrte. Dacă vedeți motociliștii prin oraș și vreți să ajutați, banii voștri vor ajunge în seara aceasta în mâinile Andreei.

Nu are încă 19 ani, dar în fiecare minut se gândește că ar putea fi ultimul din viața ei. Încearcă să-și mențină speranța prin muzică și gânduri bune. Există și un tratament care îi poate reda viața, însă e mult este puterile financiare ale familiei. Așa că Andrea Ursachi speră că oamenii buni mai există și o vor putea ajuta.

La nici 19 ani, visele Andreei Ursachi sunt spulberate de o formă gravă de cancer! O ajutăm ?

Ieri, motocicliștii bistrițeni i-au sărit în ajutor. Au mers prin oraș, având poza și cazul Andreei printat și pus pe motociclete și au cerut bani trecătorilor.

După ce am văzut articolul vostru, am realizat că Andrea este colegă de clasă cu un coleg – motociclist de-al nostru. Și atunci am zis că este neapărat nevoie să ne mobilizăm și să ajutăm. Că e tânără și are viața înainte. Așa că ieri am ieșit pe stradă și am reușit, în câteva ore, să adunăm peste 7.000 de lei”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Nicodim Bîrte, cel care a înființat Grupul Motocicliștilor Bistrița-Năsăud.

Astăzi, motocicliștii au ieșit în număr mai mare prin Bistrița. Așa că dacă îi vedeți și doriți să o ajutați pe Andrea, puteți dona direct către ei.

Ieri, lumea se uita reticentă la noi. NU știau clar dacă adunăm pentru Andrea sau cine știe ce. Așa că am decis să stăm în grupuri de 5-7 motocicliști, ca să fim mai credibili. Am vorbit și cu Andrea. Ieri am adunat peste 7.000 de lei și azi sperăm să adunăm mai mult. Iar deseară îi vom duce Andreei. De aceea, cine ne vede și dorește s-o ajute pe această fată, pot dona direct către noi și diseară banii ajung la ea!”, a mai spus Nicodim.

S-au întâlnit pe pietonal și de acolo se vor îndrepta spre diferite zone din oraș, unde vor poposi pentru o perioadă de timp.

UPDATE: 

Cei din grupul Motocicliștilor Bistrița-Năsăud au reușit să adune 5.600 de euro, pe care i-au predat Andreei Ursachi:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...