12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Motociclistul Sorin Pop accelerează spre podium, la două campionate de viteză

Două campionate de motociclism viteză au loc în aceste zile, la Adâncata. Sorin Pop e și el prezent acolo, încercând să cucerească podiumul. „Sunt singur și am emoții, bineînțeles! Până mă urc pe motocicletă și pornesc motorul!”, a spus bistrițeanul.

În perioada 24 – 26 mai, la Adâncata, au loc două campionate dedicate motoarelor. E vorba de Campionatul Național de Motociclism Viteză și Campionatul European BMU de motociclism viteză.

Traseul are o lungime de 4,2 km și e același pentru ambele campionate.

Printre sutele de motocicliști, veniți din țările balcanice, se află și bistrițeanul Sorin Pop. Împătimitul de motoare, merge singur la campionate, dar acest lucru nu-l împiedică să lupte pentru a cuceri podiumul.

Mai multe despre povestea sa puteți reciti în materialul de mai jos:

VIDEO: Sorin Pop, bistrițeanul ce luptă de unul singur să pună Bistrița pe podium la competițiile de motociclism

Aseară, bistrițeanul a pornit spre Adâncata. Îl așteaptă o perioadă plină, dar e optimist.

„În această după-masă avem antrenamente individuale. Mâine dimineață vom avea antrenamentele oficiale. Mâine după-masă are loc etapa a V-a din Campionatul Național, iar duminică dimineață, etapa a VI-a. Campionatul național și european se suprapun. Ești punctat în funcție de timpul scos comparativ cu ceilalți motocicliști români și timpul scos comparativ cu toți participanții”, a explicat Sorin Pop.

E din nou singur, fără o echipă alături de el. Dar asta nu-l descurajează.

Sunt singur. Ca întotdeauna! Emoții am, ca întotdeauna! Dar numai până ce pornesc motorul. Apoi nu mai este loc de emoții. Ești concentrat la cursă și la ceea ce trebuie să faci!”, a spus încrezător, motociclistul.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?