13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Motocicliști din BN, adunați-vă: Paradă pentru deschiderea sezonului „pe două roți”, în 1 aprilie!

Trust MC Bistrița împreună cu Iron Fist MC Bistrița organizează prima paradă moto la Bistrița. Evenimentul din 1 aprilie se vrea a fi unul cât mai mare, așa că sunt așteptați toți motocicliștii. Motoarele lor vor putea fi admirate înainte și după paradă, în Poligon.

Deschiderea sezonului moto va fi marcată la Bistrița printr-o paradă a pasionaților și deținătorilor de motoare. Evenimentul, organizat în premieră de Trust MC Bistrița și Iron Fist MC Bistrița, va avea loc în 1 aprilie 2023.

Știm că e 1 aprilie , dar fie ploaie, fie vânt noi ne ținem de cuvânt ! Așa că vă asteptăm de la 12:00 să ne strângem și să ne cunoaștem, ca la ora 13:00 să pornească parada.

Be there! Rugăm toți participanți să verifice dacă au asigurare și ITP!” este mesajul scris pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cu o oră înainte de paradă, și după ce motocicliștii vor străbate orașul, aceștia vor sta la povești ei între ei, dar și cu cei ce vor merge să admire motoarele.

Vrem să marcăm deschiderea sezonului moto. De aceea va fi o paradă, dar, bineînțeles, vom sta la povești cu cei care vin în zonă. Însă vrem să organizăm în vară un eveniment mai mare, special pentru public. 

Acum e important să fie cât mai mulți motocicliști care să ia parte la paradă. Am aprecia dacă ar intra pe pagina evenimentului și ar anunța intenția de participare. Asta ca să ne facem o idee cam câți vom fi!”, au declarat, pentru Bistrițeanul.ro, organizatorii evenimentului.

Traseul va fi:

 • Poligon
 • str Granicerilor
 • Bd General Grigore Balan
 • str Bistricioarei
 • str Dornei
 • str Gheorghe Sincai
 • Bd Independentei
 • RETUR-Bd Independentei
 • str Garii
 • Bd Republicii
 • str 1Decembrie
 • Calea Moldovei
 • la Mall și intrarea spre Poligon.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. RESPECT FATA DE DECIBELII MINIMI LA CARE SUNTEM PROTEJATI PRIN LEGE CAND O SA AVETI SI VOI?
  ORICUM ATI FURAT STARTUL CA MAI ESTE CATE UN NEBUNA DE SPARGE DN17 DE LA BISTRITA LA BARGAU SI INAPOI DE PARCA EL E ….cel mai tare rahat de pe pamant!

  • la ce comentariu ai lasat..credca ala fara bun simt esti tu 😉 nu iti convine ceva..anunti politia..sau te muti in munti…dar eu zic sa te muti mai bine..si ia si cateva prezervative..sper sa nu te reproduci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: