17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

NĂSĂUD: N-au fost lăsați cu motocicletele în parada de Maial. CUM explică organizatorii decizia:

Maialul elevilor năsăudeni – ediția 138 – a avut loc în acest weekend. Unii au dorit să participe la paradă cu tot cu motociclete, însă nu au fost lăsați. CUM explică directoarea Colegiului Național „George Coșbuc” decizia:

Peste 2.500 de elevi au îmbrăcat portul popular ieri, la Maialul Elevilor Năsăudeni. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 138, locuitorii orașului academicienilor păstrându-l cu mândrie.

Anul trecut, în paradă au fost incluși și motocicliști, așa cum puteți reciti/revedea aici:

FOTO Costumele populare au făcut spectacol la Maialul Năsăudean. În premieră, motocicliști îmbrăcați în straie tradiționale

Anul acesta, în schimb, motocicliștii nu au mai fost lăsați în paradă.

Ce părere aveți că, în cadrul paradei de la Maial, grupul de elevi motocicliști ai Năsăudului, care s-au pregătit și și-au înfrumusețat motocicletele – cu modele populare – au fost „trași pe dreapta” de doamna director Vîju Steluța pe motivul că „nu-mi plac motocicletele!”, a transmis, pe adresa redacției Alex I.

„Motocicletele NU aveau ce căuta la Maial. Anul trecut am făcut o excepție”

Reporterii Bistrițeanul.ro au contactat-o pe directoarea Colegiului Național „George Coșbuc”, care a explicat motivul din spatele deciziei.

Nu aveau ce căuta motocicletele la Maial. E un eveniment al elevilor îmbrăcați în port popular. NU era locul motocicletelor.

Anul trecut, la insistențele lor, i-am lăsat. Dar le-am cerut să nu tureze motoarele, să nu facă gălăgie. Nu au ascultat. Au ambalat motoarele, au claxonat, deși la câțiva pași în fața lor erau copii mici.

Așa că anul acesta le-am spus că, din cauză că nu au ascultat anul trecut, nu îi mai las. Și cum spuneam, este un eveniment dedicat portului popular. Nu văd locul motoarelor acolo. Că dacă îi lăsăm cu motociclete, vor veni în anii viitori și cu trotinere electrice, ATV-uri, cine știe mai ce.

Acestea sunt pentru alte evenimente. Maialul este dedicat portului popular! Și atunci da, când am văzut că deși le-am spus că nu le dau voie, ei tot insistă, poate că am ridicat tonul când am spus că atât timp cât eu sunt directoare, se face cum spun eu! Repet – Maialul e pentru portul popular!”, a explicat Steluța Vîju.

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Dar cum poți minți așa doamna directoare ? Ne-ai înjosit , ne-ai amenințat și nu ai vorbit deloc frumos cu noi , dar mna vrajala din tine și politica pe care o ai te ajuta !

  2. Dânsa s-a făcut de rușine, nu motocicliști, dânsa a demonstrat lipsa de profesionalism și de bun simț, așa directori să tot ai, după ne întrebăm de ce ne merge așa bine țară…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: