17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

BISTRIȚA Romanian International Film Festival: Trei scurtmetraje iraniene de excepție, la Bodo Gallery

După două scurtmetraje și un concert Iarba Fiarelor, în februarie, în Soho, tinerii care organizează BISTRIȚA Romanian International Film Festival ne provoacă la o nouă repriză de filme. Vineri, 26 mai, de la ora 20.30 – pe pietonal, la Bodo Gallery.

Tinerii pasionați de filme au stabilit că BISTRIȚA Romanian International Film Festival se va desfășura între 18-20 august. Până atunci, suntem invitați să ne delectăm cu trei scurt-metraje iraniene.

Pe pietonal, la Bodo Gallery, în 26 mai, începând cu 20:30, are loc BRIFF teaser 2.0. Vă propunem o seară de film iranian, în cadrul Bistrita Romania International Film Festival. Proiectăm trei filme de excepție”, a transmis pentru Bistrițeanul.ro Daniel Deac, director executiv al festivalului.

Alături de Daniel Deac, din echipa de organizare fac parte și George Pascal (manager executiv), Iulia Simionca și Alexandru Rusu (Festival Artistic Designer).

Filmele care se proiectează în 26 mai, în Bodo Gallery sunt:

  • Swallow – regia Hosein Torkjoosh (21 minute)
  • Gladiators – regia Maryam Rahimi (10 minute)
  • The Wound – regia Sahar Nourmonavar (12 minute).

FOTO/VIDEO: Bistrița Romania International Film Festival, lansat ieri seară cu două scurtmetraje și un concert iarba Fiarelor, în Soho

BISTRITA Romania International Film Festival, în iunie: O experiență cinematografică unică

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.