-3.8 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Năsăudean în stare gravă din cauza gripei! E al patrulea caz de la început de an

Un bărbat de 52 de ani din Năsăud se află în stare gravă, după ce a fost diagnosticat cu gripă. Acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. Este al patrulea caz de gripă înregistrat în anul în curs.

Un năsăudean de 52 de ani se luptă să trăiască după ce a fost diagnosticat cu gripă. Diagnosticul a fost confirmat ieri de laboratorul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, unde se află în prezent internat bărbatul, acesta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe confuz, cu sindrom anemic sever, cu un traumatism toracic stâng, fracturi costale și un hematom.

Acesta este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă în stare gravă, fiind instabil hemodinamic, ventilat mecanic și intubat.

Acesta este al patrulea caz confirmat de gripă de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Un bărbat de 67 de ani din Livezile a decedat deja, la fel și o femeie de 64 de ani din Beclean. La spital mai este internat tot în stare critică un bărbat de 62 de ani din Bistrița. Niciunul dintre cei patru nu a fost vaccinat antigripal.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...