8.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Năsăudean în stare gravă din cauza gripei! E al patrulea caz de la început de an

Un bărbat de 52 de ani din Năsăud se află în stare gravă, după ce a fost diagnosticat cu gripă. Acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. Este al patrulea caz de gripă înregistrat în anul în curs.

Un năsăudean de 52 de ani se luptă să trăiască după ce a fost diagnosticat cu gripă. Diagnosticul a fost confirmat ieri de laboratorul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, unde se află în prezent internat bărbatul, acesta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe confuz, cu sindrom anemic sever, cu un traumatism toracic stâng, fracturi costale și un hematom.

Acesta este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă în stare gravă, fiind instabil hemodinamic, ventilat mecanic și intubat.

Acesta este al patrulea caz confirmat de gripă de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Un bărbat de 67 de ani din Livezile a decedat deja, la fel și o femeie de 64 de ani din Beclean. La spital mai este internat tot în stare critică un bărbat de 62 de ani din Bistrița. Niciunul dintre cei patru nu a fost vaccinat antigripal.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...