3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Năsăudeanca Maria Nistor, directorul Editurii Didactice şi Pedagogice, acuzată că vorbește urât și aruncă dosare în capul angajaţilor

Numită în urmă cu câteva luni în fruntea Editurii Didactice şi Pedagogice, năsăudeanca Maria Mihaela Nistor se confruntă deja cu primele probleme: angajații din subordinea sa i-au cerut ministrului Educaţiei Naţionale un control la instituţie, pentru a verifica activitatea directorului general, acuzat că agresează subalternii şi foloseşte un limbaj inadecvat, transmite Mediafax.

Angajaţi ai Editurii Didactice şi Pedagogice au declarat pentru Mediafax că, la numirea în funcţie, directorul general Maria Mihaela Nistor a promis majorări salariale şi investiţii, dar nu a rezolvat aproape nimic. Mai mult, oamenii se plâng că năsăudeanca a trecut la ameninţări, împarte sarcini de la o zi la alta care nu puteau fi îndeplinite decât cu multe ore peste program, ore suplimentare „care nu au fost recompensate decât în mică măsură”.

Într-o înregistrare video transmisă de Mediafax, Maria Nistor este surprinsă declarându-și dezamăgirea față de câțiva angajaţi, afirmând că „mi-e pur şi simplu silă de mare parte dintre dumneavoastră şi îmi pare rău că am acceptat această funcţie. (…) De acum mi se rupe de orice”.

Angajaţii Editurii Didactice şi Pedagogice îi mai reproşează directorului general că şi-a majorat salariul la 14.700 lei, că a angajat un şofer cu un salariu mai mare decât al unui redactor, și că a aruncat cu dosare în capul unei angajate căreia i-a cerut să execute ceva ce nu făcea parte din atribuţiile sale de serviciu.

În replică, Maria Nistor a precizat că gestionează Societatea Editura Didactică şi Pedagogică conform Actului Constitutiv, în subordinea unei Adunări Generale a Acţionarilor (numită prin ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale) şi a unui Consiliu de Administraţie.

Năsăudeanca Maria Nistor a admis că „am afirmat în public că sunt manager şi nu dădacă, precum şi că singurul obiectiv al EDP de acum este acela de a asigura manuale şcolare de calitate la termenele stabilite conform contractului MEN-EDP”.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Sursa: Mediafax, Foto @ Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: