8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Năsăudul, pe urmele Consiliului Județean BN: Și-a făcut echipă de handbal. O antrenează însuși șeful biroului Taxe și Impozite

Administrația locală din Năsăud ia exemplu de la Consiliul Județean, „adoptând” o echipă de handbal feminin. Este condusă de un angajat al Primăriei Năsăud, șeful biroului de Impozite și taxe, Cornel Magdea.

„La Năsăud există o echipă de fete ambițioase care sâmbătă de la ora 14:00 la Sala polivalentă a liceului Economic vor avea primul meci de handbal din cadrul Campionatului Național al României de Junioare I 2021, sub egida Federației Române de Handbal!”, a anunțat ieri primarul Dorin Vlașin. 

Cel care antrenează și coordonează activitatea echipei de handbal este șeful biroului de Impozite și taxe, Cornel Magdea.

Pasionat de handbal încă din adolescență, Cornel Magdea a vrut să contribuie la dezvoltarea tinerelor generații. Așa se face că în 2015, a început cu o selecție prin școlile din oraș și  împrejurimi.

A reușit astfel să înființeze o echipă de handbal feminin care să reprezinte Năsăudul la cele mai importante competiții. În prezent, la Năsăud există două echipe de handbal.

Echipa de fete cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani (junioare I)

Echipa de fete cu vârste între 11 și 15 ani (junioare II).

Cu multă muncă, ambiție și determinare s-au pregătit intens pentru competiții – a mai subliniat primarul Dorin Vlașin. Din păcate, până acum nu au avut parte de prea multe meciuri. Pandemia a oprit desfășurarea celor mai multe competiții sportive.

Este demn să amintim și de frumosul parteneriat pe care Asociația Club Sportiv Viitorul Năsăud (numele oficial al clubului) îl are cu Clubul Sportiv Gloria Bistrița. Pe această cale, atât antrenorul echipei, cât și noi, suținătorii clubului, vrem să le mulțumim antrenorilor Claudiu și Mihaela Evi de la C.S Gloria Bistrița pentru tot sprijinul acordat! Mulțumim tuturor sponsorilor care aleg să investească în performanța sportului năsăudean…”, a mai transmis Dorin Vlașin. 

Edilul orașului este convins că vor urma și rezultate demne de laudă pentru tinerele jucătoare. Totodată, primarul își invită concetățenii să încurajeze sportul. 

Partida se dispută cu echipa Clubului Sportiv Școlar Zălău, sâmbătă de la ora 14, la Sala Polivalentă a liceului Economic din Năsăud.

Mult succes fetelor, și nu uitați că noi sutem mândri de munca și determinarea voastră! Doar continuați tot așa și cu siguranță rezultatele nu se vor lăsa prea mult așteptate.  Ne vedem la meci!”, le-a încurajat Dorin Vlașin.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: