12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Nașterea cu numărul 1.000, la Sanovil, dublă bucurie: Doi gemeni, fetiță și băiețel, de nota 10!

Clinica Sanovil a „bifat” nașterea cu numărul 1.000 în anul 2022. Aceasta a venit ca o dublă bucurie, fiind vorba de o sarcină gemelară: o fetiță și un băiețel de nota 10…

Finalul de an a fost cu „multe cadouri”, pentru familiile bistrițenilor. De Crăciun, în perioada 24 -26 decembrie, au venit pe lume 21 de bebeluși.

  • La Spitalul Județean de Urgență Bistrița – 4 fete și 8 băieți
  • La Clinica Sanovil – 4 fete și 5 băieți

Clinica Sanovil a avut parte de încă o dublă bucurie, în această perioadă. S-a înregistrat nașterea cu numărul 1.000 din anul 2022.

Mai mult, sarcina a fost una gemelară. Mămica asistată la naștere de medicii clinicii a adus pe lume un băiețel și o fetiță de nota 10.

Sfârșitul de an a adus o mare bucurie Clinicii Sanovil, prin nașterea cu numărul 1.000 pentru anul 2022. Mai ales că a fost vorba de nașterea a doi gemeni – o fetiță cu greutatea de 1.720 de grame și un băiețel cu greutatea de 2.520 de grame, ambii primind nota 10 la naștere și având o evoluție bună.

Numărul de nașteri este într-o creștere continuă, de la an la an. În cei 15 ani de activitate, la Clinica Sanovil s-au născut peste 11.500 de copii.

În anul 2022, pe lângă cele 1.000 de nașteri, la Clinică am avut un număr de 1.282 de intervenții chirurgicale.

Suntem mulțumiți de faptul că acest an a adus o creștere semnificativă a spitalizărilor și a numărului de tratamente efectuate în cadrul Spitalului de Recuperare și Îngrijiri paliative. În baza noastră de recuperare, zilnic , peste 100 de pacienți beneficiază de proceduri și cure de tratament efectuate cu aparatură de ultra-performanță”, a transmis dr. Cristian Mureșan.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.