21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Nici la mănăstire nu mai ești în siguranță? O clujeancă acuză două bistrițence că ar fi jefuit-o la Nicula

Un incident mai puțin obișnuit ar fi avut loc la sfârșitul sătămânii, la Mănăstirea Nicula. Patru femei ar fi fost cazate într-o cameră. Iar o clujeancă susține că ar fi fost jefuită. De două bistrițence.

În 17 noiembrie, patru femei ar fi fost cazate într-o încăpere din incinta Mănăstirii Nicula. S-ar fi nimerit o clujeancă și trei bistrițence.

Conform Gherla24, clujeanca, o tânără de 30 de ani din comuna Mica ar fi fost jefuită. Aceasta le acuză pe două bistrițence, mamă și fiică, din Lechința. Mai mult, conform informațiilor sursei sus-menționate, conducerea Mănăstirii ar fi făcut deja sesizare la poliție.

Nu există nicio sesizare cu privire la vreun furt la Mănăstirea Nicula. Nici la postul de poliție de la Nicula, nici la Gherla, nici apel pe 112. Vom trimite un echipaj acolo, să verifice informația, dar momentan nu există nicio sesizare în acest sens”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...