14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Nici la mănăstire nu mai ești în siguranță? O clujeancă acuză două bistrițence că ar fi jefuit-o la Nicula

Un incident mai puțin obișnuit ar fi avut loc la sfârșitul sătămânii, la Mănăstirea Nicula. Patru femei ar fi fost cazate într-o cameră. Iar o clujeancă susține că ar fi fost jefuită. De două bistrițence.

În 17 noiembrie, patru femei ar fi fost cazate într-o încăpere din incinta Mănăstirii Nicula. S-ar fi nimerit o clujeancă și trei bistrițence.

Conform Gherla24, clujeanca, o tânără de 30 de ani din comuna Mica ar fi fost jefuită. Aceasta le acuză pe două bistrițence, mamă și fiică, din Lechința. Mai mult, conform informațiilor sursei sus-menționate, conducerea Mănăstirii ar fi făcut deja sesizare la poliție.

Nu există nicio sesizare cu privire la vreun furt la Mănăstirea Nicula. Nici la postul de poliție de la Nicula, nici la Gherla, nici apel pe 112. Vom trimite un echipaj acolo, să verifice informația, dar momentan nu există nicio sesizare în acest sens”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: