10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Nicolae Moldovan: „Există o reținere, foarte puțini colegi primari îți cer sfaturi”

Potrivit primarului orașului Beclean, puțini au fost primarii care i-au cerut sfaturi în accesarea de fonduri europene, asta deși Nicolae Moldovan pare să fi aflat secretul proiectelor de succes. Cei care au îndrăznit să o facă au avut și succes.

Deși sunt „colegi” de administrație, mândria îi face pe cei mai mulți dintre primarii din județ să nu se sfătuiască cu alți edili, mai ales dacă sunt din alte partide politice.

O recunoaște și Nicolae Moldovan, potrivit căruia au fost puțini cei care au venit la el să îi ceară sfaturi. Cei care au făcut-o însă, au avut parte de proiecte finanțate.

„Să știți că există o reținere. Foarte puțini colegi primari îți cer sfaturi. Am dat sfaturi la un coleg primar din județ, care nu este de aceeași culoare politică, și i-au ieșit câteva proiecte. A avut bucuria să mă întrebe de câteva nuanțe și i le-am dat cu plăcere. Nu o să divulg nici primăria și nici primarul”, a declarat la Bistrițeanul LIVE, Nicolae Moldovan.

Performanța lui Nicolae Moldovan este cu atât mai mare cu cât reușește să modernizeze orașul Beclean în mare parte cu ajutorul fondurilor europene. Niciunul din cele 11 proiecte depuse nu a fost respins de la finanțare din fonduri europene.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: