12.9 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Noi detalii despre chinurile prin care ar fi trecut tânăra sechestrată de iubit, în Spania

Presa spaniolă vine cu noi informații cu privire la perioada de captivitate de care a avut parte dejeanca stabilită în Spania cu un bistrițean din Rebrișoara. Potrivit jurnaliștilor, femeia nu avea acces la telefonul mobil, iar în perioada respectivă ar fi fost abuzată inclusiv sexual.

În urmă cu câteva zile, poliția din Spania elibera o tânără de 22 de ani și pe cei doi bebeluși ai săi de 4 luni și un an și jumătate. Aceasta ar fi fost ținută captivă preț de un an, în locuința pe care aceasta o împărțea cu Ionuț R., un bistrițean din Rebrișoara de 26-27 de ani.

Cel care a ținut-o captivă ar fi fost tocmai iubitul său, tatăl copiilor săi. Potrivit canalsur.es, femeia nu avea voie să iasă din casă și nu avea acces la telefonul mobil.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale Spaniole a dezvăluit faptul că femeia ar fi fost abuzată fizic și sexual.

„Este cercetat pentru rele tratamente. A fost vorba clar de o situație de sclavie, manifestată și prin abuz sexual din partea lui”, a declarat pentru canalsur.es, Jose Alcocer, purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale Spaniole.

Presa spaniolă mai spune că femeia a fost găsită de către polițiști extrem de agitată și că a mărturisit că se temea pentru viața sa și a fiicelor sale. Detalii despre acest subiect mai puteți citi AICI.

Cum se vede totul la Rebrișoara?

Tânăra de 22 de ani originară din Dej este cunoscută și în Rebrișoara, unde a locuit, alături de iubitul său, în urmă cu mai mulți ani. Potrivit oamenilor, tânăra a venit la bărbatul din Rebrișoara în urmă cu câțiva ani, pe când era minoră.

În ciuda insistențelor mamei sale, fata nu a vrut nici în ruptul capului să se întoarcă acasă, deși nu își finalizase școala. Femeia ar fi făcut plângere la poliție la acea dată, pentru corupere de minori, însă copila a dat o declarație pe proprie răspundere că se află de bună voie acolo.

În urmă cu câțiva ani, cei doi s-au mutat în Spania. Acolo locuiau într-o comunitate importantă de români, alături de un alt frate și o soră de-a rebrișoreanului.

Acesta muncește la solarii, iar tânăra stătea acasă cu copiii. Tatăl tânărului nu a vrut să comenteze situația neplăcută în care se află fiul său, însă a ținut să precizeze că nimic nu este adevărat din această poveste, iar martori sunt tocmai românii care locuiesc în zonă și care pot confirma faptul că femeia din Dej putea să iasă afară și avea acces și la telefonul mobil.

Totul ar fi pornit de la mama tinerei, stabilite în Dej, care ar fi fost cea care a alertat poliția din România despre acest sechestru.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.