25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

TeraPlast se laudă cu salarii mai mari decât media națională

Într-o întâlnire cu presa, reprezentanții TeraPlast au precizat faptul că salariile încasate în companiile din grup sunt mai mari și decât media națională. Asta în condițiile în care județul nostru este de câțiva ani buni la coada clasamentului național, când vine vorba despre salarii.

TeraPlast a bifat anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 132 de milioane de euro. În ultimul deceniu, compania a realizat investiții de 70 de milioane de euro. În prezent, grupul de firme are fabrici în România și Serbia, având prima companie românească ce a deschis o unitate de producție în afara țării.

Potrivit directorului general adjunct al grupului, Alexandru Stânean, salariile pe care le iau lună de lună angajații TeraPlast sunt mai mari decât media regională și chiar națională:

„Pot să vă spun că nivelul salarial este peste media regională și media națională”, a precizat Alexandru Stănean, în cadrul întâlnirii cu presa de ieri.

Declarația pare surprinzătoare având în vedere faptul că de ani de zile Bistrița-Năsăud se află pe lista județelor cu cele mai mici salarii din țară.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: