1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

TeraPlast se laudă cu salarii mai mari decât media națională

Într-o întâlnire cu presa, reprezentanții TeraPlast au precizat faptul că salariile încasate în companiile din grup sunt mai mari și decât media națională. Asta în condițiile în care județul nostru este de câțiva ani buni la coada clasamentului național, când vine vorba despre salarii.

TeraPlast a bifat anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 132 de milioane de euro. În ultimul deceniu, compania a realizat investiții de 70 de milioane de euro. În prezent, grupul de firme are fabrici în România și Serbia, având prima companie românească ce a deschis o unitate de producție în afara țării.

Potrivit directorului general adjunct al grupului, Alexandru Stânean, salariile pe care le iau lună de lună angajații TeraPlast sunt mai mari decât media regională și chiar națională:

„Pot să vă spun că nivelul salarial este peste media regională și media națională”, a precizat Alexandru Stănean, în cadrul întâlnirii cu presa de ieri.

Declarația pare surprinzătoare având în vedere faptul că de ani de zile Bistrița-Năsăud se află pe lista județelor cu cele mai mici salarii din țară.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...