26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

VIDEO ȘOCANT: Patru minori se distrează noaptea trăgând din prenadez

S-a întâmplat acum câteva zile, în parcarea de la Dedeman. Patru minori, din Arcalia, se distrau pe timp de noapte, trăgând din prenadez. Mai mult, martorul spune că aceștia și conduceau un moped prin parcarea magazinului…

Orașul Bistrița e plin de oameni ai străzii care își crează senzații euforice folosind prenadez.

Mamele, în special, sunt cele care se tem cel mai mult de aceștia, de multe ori găsindu-i în spațiile de joacă ale copiilor.

Comercializarea de prenadez nu e interzisă prin lege, așa că poliția nu are ce face în aceste cazuri. Cel mult să îi ducă la secție și să le dea o amendă. Dar asta nu-i oprește să folosească prenadez.

Dacă în cazul majorilor sau adulților nu se poate face nimic, bistrițenii se întreabă dacă măcar, în cazul minorilor, nu poate interveni Protecția Copilului.

Mai jos, în video-ul trimis de un cititor Bistrițeanul.ro, se vede cum patru copii, din Arcalia, trag aburi din pungile cu prenadez. Totul se întâmplă noaptea, undeva în jurul orei 23:00, în parcarea din Dedeman. Mai mult, cel care a filmat a spus că minorii și conduceau un moped prin parcare:

[arve url=”https://youtu.be/6xtM9kEZkHE” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: