20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Noi ne-am relaxat, medicii nu prea! Spitalul, „ticsit” de persoane cu COVID-19

E o săptămână de când s-au relaxat măsurile impuse de pandemia de COVID-19. Cu toate acestea, medicii sunt încă tot în stare de urgență. La această oră, aproape 100 de pacienți sunt internați în spital. Majoritatea cu COVID-19, și aproape 20 de suspecți.

România a ieșit din starea de urgență acum o săptămână.

Dacă măsurile restrictive s-au relaxat, medicii sunt tot în alertă.

La această oră, aproape 100 de bistrițeni sunt internați în Spitalul Județen de Urgență Bistrița, confirmați cu COVID-19, sau suspecți.

„Avem 75 de persoane internate cu COVID-19, din care trei sunt pe secția ATI și 72 pe alte secții. Totodată, mai avem 17 suspecți, din care unul pe ATI și 16 pe secții. La o săptămână de la relaxare, noi nu ne-am relaxat”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, managerul SJUB, Gabriel Lazany.

Situația este asemănătoare cu cea din 7 mai, cea mai „neagră” zi la spital.

7 mai, ziua cea mai „neagră” de la Spitalul Județean de Urgență. Câți pacienți cu Covid au fost internați

Conform raportului emis de DSP BN, azi, în județul nostru există 94 de cazuri active.  Astfel, dacă 75 se află la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, ceilalți 19 se află internați la Spitalul Orășenesc Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: