8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

NOU în Colibița! GUN Brothers au deschis un nou teren de luptă

Gun Brothers au ajuns și la „marea de la munte”, Colibița, unde au amenajat un teren numai bun pentru luptă. Aceștia vă pun la dispoziție armele și echipamentul, pentru o bătălie „pe viață și pe moarte”, dar vă ajută și cu specialiști într-ale paddle board-ului sau caiacului.

Gun Brothers, care funcționează deja de ceva vreme în Bistrița, și-au amenajat cea de-a doua locație, tocmai la Colibița, „marea de la munte”, cu distracția și adrenalina garantate!

Cei care vor să-și testeze abilitățile la paint ball au de scos din buzunare 80 de lei pentru 200 de bile, 105 lei pentru 300 de bile și 130 de lei pentru 400 de bile. Cei care vor să își încerce norocul și îndemânarea la airsoft trebuie să scoată din buzunare 80 de lei pentru 300 de bile, 100 de lei pentru 600 de bile și 120 de lei pentru 900 de bile. Echipamentul și armele sunt incluse în aceste prețuri.

Terenul unde se vor da cele mai tari bătălii ale verii este amenajat în spatele Pensiunii Freya. Acolo vă puteți și caza dacă plănuiți să prelungiți distracția și tot acolo puteți și mânca. Activitățile se desfășoară doar pe baza programărilor, la numerele de telefon: 0758740193 sau 0727180885.

De asemenea, Gun Brothers vă pune la dispoziție ghid montan și specialiști într-ale ATV-ului, paddle board-ului, caiacului sau ciclismului. Pe cei de la Gun Brothers îi puteți găsi și pe Facebook, dar și pe Instagram.

 

Despre ce oferă Gun Brothers puteți citi și mai jos:

La GUN BROTHERS, zilele de naștere se transformă în distracții memorabile, indiferent de vârstă

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: