7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

NOU record de viteză pe Podirei! Dar se poate „zbura” chiar și pe centura municipiului

Șoseaua care tranzitează localitatea Podirei ar putea fi transformată în pistă de decolare. Șoferii apasă pedala de accelerație și zboooaară… ca gândul! În acest weekend s-a înregistrat un nou record pe acea porțiune de drum. Un alt șofer a demonstrat că se poate „zbura” chiar și pe drumul de centură.

Drumul drept, cu vizibilitate, îi împinge pe șoferi să încalce legea. Șoseaua care tranzitează localitatea Podirei este atât de „ademenitoare”, încât unele dintre cele mai mari viteze depistate de polițiști în județul nostru se înregistrează pe această zonă.

Un nou record a fost înregistrat în acest weekend, pe DN17, în localitatea Podirei. Un șofer a apăsat pedala de accelerație până când acul vitezometrului a ajuns la 137 km/h.

Acesta a reușit să-l „egaleze” pe șoferul care a rulat cu aceeași viteză, însă pe Valea Bârgăului.

Pe drumurile din județ, unii șoferi își transformă mașinile în avioane! Viteze record, în weekend:

În Podirei s-au mai înregistrat viteze de 125 km/h sau 124 km/h.

Pe Podirei se poartă viteza de peste 100 la oră! Recordul înregistrat ieri:

Un alt șofer a demonstrat în acest weekend că se poate „zbura” chiar și pe drumul de centură al orașului Bistrița.

Viteza record înregistrată în acest weekend, în municipiu, a fost de 108 km/h. Aceasta a fost înregistrată pe drumul de centură al orașului”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...