18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Clienți fericiți, chiar cu prețul unei amenzi!

Meseria de barman pare să-i prindă pe unii atât de tare, încât sunt gata să facă și sacrificii. Sunt chiar dispuși să scoată bani frumoși din buzunar, pentru a-și plăti amenzile. Important e clienții să fie fericiți.

Toți angajatorii și-ar dori angajați dedicați! Cel mai bine pare să le meargă patronilor de localuri. Aceștia au barmani atât de dedicați meseriei, încât sunt gata chiar și de sacrificii.

Mai exact, unii, pentru a-i face pe clienți fericiți, sunt dispuși să încalce reguli. Și apoi chiar să scoată bani din buzunar pentru a-și plăti amenzile.

Este și cazul unui barman ce lucrează la un local de pe strada Garoafei.

Cu amendă în valoare de 500 lei, a fost sancţionat contravenţional numitul K.  C.-W. (domiciliat în localitatea Livezile), în calitate de barman-ospătar la o societate comercială, având punctul de lucru str. Garoafei, pentru servirea consumatorilor cu băuturi alcoolice după ora de închidere stabilită prin autorizaţia de funcţionare”, anunță polițiștii locali.

Acesta nu e primul caz. S-ar părea că barmanii chiar se dedică locului de muncă și pun clienții pe primul loc.

Juma’ de mie amendă, că și-a făcut clienții fericiți!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?