3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Noua „distracție” din parcurile din Bistrița: jointuri în miez de noapte

Doi tineri, dintre care și unul minor, au fost găsiți de jandarmi cu droguri la purtător, la ora două dimineața, într-un parc din municipiul Bistrița.

La vederea, jandarmilor aflați în patrulă noaptea trecută, cei doi au manifestat un comportament ciudat și suspect, astfel încât jandarmii au trecut în acțiune. În jurul orei 02:00, cei doi tineri, de 25 și 17 ani, au fost opriți și percheziționați.

Aceștia se plimbau în parcul din Ștefan cel Mare, iar în ghiozdanul pe care îl purta tânărul de 25 de ani jandarmii au găsit un plic cu canabis și un grinder.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului de 25 de ani, actele de sesizare pentru infracţiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Jandarmii i-au interceptat și le-au verificat identitatea, solicitându-le să prezinte conținutul rucsacului pe care îl aveau asupra lor. Tinerii cu vârsta de 25, respectiv 17 ani, aveau în rucsac printre alte lucruri și o cutie metalică care conținea o substanță vegetală de culoare verde și un grinder”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: