23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

FOTO/VIDEO: Un bistrițean s-a înecat într-un lac din Cluj! Trupul acestuia, recuperat de scafandri

Scafandrii clujeni din cadrul ISU CJ au căutat aseară un bărbat dispărut în lacul Țaga. Căutările au fost reluate în această dimineață. Bărbatul ar fi bistrițean, tată a doi copii.

Scafandrii clujeni au fost solicitați aseară, în jurul orei 21.00, să caute un bărbat ce s-ar fi înecat în lacul Țaga Mare.

Pompierii au fost solicitați în urmă cu puțin timp să desfășoare o misiune de căutare-salvare pe Lacul Țaga Mare. La fața locului se deplasează scafandrii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, iar în sprijin va merge ambulanța SMURD de la Punctul de Lucru Gherla. Din primele informații, o persoană ar fi dispărut pe lac” anunțase ISU Cluj, aseară.

Căutările au fost abandonate ieri, odată cu lăsarea întunericului, dar au fost reluate în această dimineață.

Localnicii povestesc că totul s-ar fi întâmplat în locul cunoscut sub numele „La bolovani”. Persoana dispărută, un bărbat, ar fi intrat în apă împreună cu alte persoane, venite din județul Bistrița-Năsăud, și la un moment dat, nu a mai fost văzut”, scrie GherlaInfo.ro

Conform Dejeanul.ro, bărbatul ar fi tatăl a doi copii.

UPDATE

La misiune participă și trei scafandri de la Salvamont. Bărbatul a fost găsit, din nefericire, fără viață.

Poliţia Municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală a fost sesizată miercuri prin apelul unic 112, despre faptul că un bărbat de 33 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care înota într-un lac din comuna Țaga s-ar fi îndepărtat la un moment dat de restul grupului și nu a mai fost văzut.

Au fost demarate operațiuni de căutare,  care au continuat miercuri până la lăsarea întunericului, fără rezultat și au fost reluate joi dimineață.

În jurul orei 11.30 a fost găsit cadavrul bărbatului. A fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă” transmite IPJ Cluj.

 

Intervenția este încă în dinamică!

 

Sursă info&video – GherlaInfo.ro, Dejeanul.ro, ISU CJ

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: